Першу партію Huawei Mate 40 розкупили за 11 секунд

Першу партію Huawei Mate 40 розкупили за 11 секунд
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора відбувся дебют смартфонів серії Huawei Mate 40 в Китаї, але в продажу вони були дуже недовго. Весь запас новинок розкупили всього за 11 секунд. Як стверджує компанія, це найуспішніший запуск продукту в історії, а серія смартфонів побила рекорд популярності.

Про це говорить той факт, що на платформі JD.com користувачі відправили запити з пошуком моделей Huawei Mate 40 на 600% більше, ніж при старті серії Huawei Mate 30 свого часу, а ця серія здавалася досить популярною. З характеристиками одного з апаратів минулого року можна ознайомитися нижче.

Варто відзначити, що в продаж надійшли наступні моделі: Mate 40, Mate 40 Pro і Mate 40 Pro +, а Huawei Mate 40 RS Porsche Design з безліччю унікальних функцій з’явиться в продажу пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується швидкості продажу першої партії, то мова йде про найбільший торговий майданчик Китаю – JD.com, куди попрямувала велика частина новинок. На платформі TMall смартфони серії були доступні довше – аж 20 с.

З характеристиками і особливостями смартфонів Huawei Mate 40 можна ознайомитися з презентації серії, яка відбулася півтора тижні тому. Детальніше про це тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.