У Huawei Mate 40 використовується спеціальна технологія розширення оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході презентації лінійки флагманських смартфонів Mate 40 представники Huawei перелічили чимало інноваційних технологій, які використовувалися в новинках з метою досягнення максимальної продуктивності. Як з’ясувалося, компанія застосувала спеціальний алгоритм розширення оперативної пам’яті, що дозволило збільшити її місткість в еквіваленті 2 ГБ.

За словами топ-менеджера Huawei Юй Яендонга, смартфони Mate 40 використовують технологію розширення пам’яті, завдяки якій 8 ГБ оперативної пам’яті ідентичні 10 ГБ в конкуруючих пристроях. Аналогічно дана технологія працює і для смартфонів з 12 ГБ оперативної пам’яті, в результаті покупці отримають гаджет, який по продуктивності буде відповідати гаджету з 14 ГБ пам’яті. Фізичний же розмір пам’яті становить 8 і 12 ГБ відповідно.

Для реалізації такого розширення компанія використовувала динамічний групове стиснення, яке передбачає об’єднання флеш-пам’яті і суперпамяти для розширення місткості кеша. Так, якщо в Huawei Mate 30 Pro з 8 ГБ пам’яті можна було зберігати в кеші до 8 додатків, то у випадку з Mate 40 ця цифра становить вже 16 додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.