Компанія Samsung добавила нові функції у свої смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung презентувала новий спосіб, який дозволяє шукати зниклі смартфони серії Galaxy. Сервіс підтримує гаджети з Android 8 і більше сучасними версіями даної ОС.

Технічне рішення виробника електроніки називається SmartThings Find. Воно дозволяє забезпечувати пошук мобільних пристроїв із застосуванням Bluetooth-технології з низьким енергоспоживанням (BLE). Використовується також надширокосмуговий зв’язок UWB. Пошук гаджетів спрощується завдяки доповненої реальності, то ж відноситься до використання карт і звукових сигналів. SmartThings Find є простим і наочним технічним рішенням, що дозволяє виявляти втрачені девайси.

Технологія UWB, розроблена компанією Samsung, дозволяє знайти загублений смартфон, навіть якщо він не підключений до інтернету. Протягом 30 хвилин апарат, що знаходиться в автономному режимі, подає сигнал BLE, при цьому його можна знайти завдяки використанню інших смартфонів і планшетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявити зниклий апарат допомагають навігаційні карти і дзвінки на смартфон. При наближенні до місця знаходження девайса прозвучить аудіо-сигнал, при цьому на екрані іншого гаджета зображення втраченого мобільного пристрою стане яскравішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.