Інсайдери оприлюднили перші фото та технічні характеристики смартфона Motorola Kyiv

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опубліковані фото показує, що Moto G 5G Kyiv має достатньо великий дисплей зі співвідношенням сторін екрану з вирізом для селфі-камери в центрі. Інсайдери стверджують, що смартфон оснащений дисплеєм AMOLED HDR, який підтримує роздільну здатність 1080 x 2400 пікселів. Згідно попередньою інформацією, Motorola Kyiv отримає чіпсет Snapdragon 690 5G. Як не дивно, але новий «злив» специфікацій повідомляє, що у смартфон обладнаний Snapdragon 765G V.

Також відомо, що пристрій має 128 ГБ пам’яті UFS 2.1 і оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг. Він обладнаний чотирма камерами і 48-мегапіксельним основним об’єктивом. Сьогоднішній інсайд стосовно камери також суперечить попереднім твердженням про те, що в київському телефоні встановлена ​​48-мегапіксельна система з трьома камерами. Незважаючи на українську назву, новий смартфон буде продаватися в усіх країнах світу.

У попередніх звітах говорилося, що екран Motorola Kyiv підтримує частоту оновлення 90 Гц і має 16-мегапіксельну передню камеру. На задній панелі знаходиться основна камера Samsung GM1 на 48 МП, телеоб’єктив на 8 МП і датчик глибини на 2 МП. Він має й інші функції, такі як 6 ГБ ОЗУ, 128 ГБ пам’яті, ОС Android 10, слот для карт пам’яті microSD і NFC. Кажуть, що XT2113-2 і XT2113-3 – це два варіанти телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.