В мережі показали “унікальний” концепт Samsung Galaxy Z Fold 3 (фото)

В мережі показали
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З появою розкладних смартфонів у світі мобільних пристроїв намітилися хоч якісь зміни. Нові формати, нові відчуття – люди готові платити за те, щоб отримати незвичайну річ, адже поки що такі «розкладачки» коштують дорого.

Унікальна розкладушка

Можливо, у Samsung Galaxy Z Fold наступного покоління буде ще більш цікавий дизайн. Якщо вірити патентам Samsung, які до 17 липня 2020 року було засекречено, то виробник працює над смартфоном з подвійним шарніром і висувною клавіатурою.

Зображення телефону відтворені з урахуванням дизайну Galaxy Z Fold 2, це лише припущення, що пристрій буде таким. Найцікавіше – це нова система подвійних петель, коли розкладачка перетворюється в цілий планшет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ідея цікава, але …

Чим більше деталей, тим складніший продукт. Тут уже три частини екрану складаються, а не дві, як в Fold 2, до того ж телефон може отримати і висувну клавіатуру, заховану в корпусі.

Все це призведе як мінімум до збільшення товщини пристрою – вийде брусок значної товщини, якщо взяти той же Fold 2 і уявити, як він буде виглядати з новим додатковим третім шаром. Виникає питання: як тоді носити таке чудо в кишені?

До того ж поки не дуже зрозуміло, як бути з механізмом клавіатури яка висувається, а також наскільки він виявиться надійним і витривалим. Судячи з концепту, це буде майданчик для сенсорного введення, чекати фізичних клавіш не варто. Воно й зрозуміло: для кнопок потрібно більше місця, та й питання локалізації під різні регіони буде вирішити складніше.

Але це концепт!

Треба розуміти, що запатентувати проект – це одне, а втілити його в життя -зовсім інше. Колись і самі по собі смартфони з гнучкими екранами здавалися чимось неймовірним і неможливо футуристичний, а тепер це реальність, прогрес очевидний.

Інша справа, що надгнучкий телефон-гармошка створює додаткові труднощі в процесі виробництва, пристрій стає дорогим і витратним, а головне, залишаються питання до надійності і витривалості такого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.