Sony Xperia 1 II з 12 ГБ ОЗП протестували в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Sony Xperia 1 II з ексклюзивним об’ємом оперативної пам’яті 12 ГБ проходить тестування в Geekbench. Смартфон буде продаватися із 30 жовтня в кількох регіонах, крім Японії.

Компанія Sony на початку 2020 року представила Xperia 1 II, який базується на платформі Snapdragon 865. Смартфон має 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Однак уже через два дні Sony представить ще одну версію Xperia 1 II, але вже з 12 ГБ ОЗП. До слова, інші специфікації пристрою залишаються такими ж, як у актуальної версії Xperia 1 II з 8 ГБ оперативної пам’яті.

Ось які цифри отримав смартфон в Geekbench:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як видно на скріншоті, в одноядерних тестах Xperia 1 II набирає 908 балів, а в багатоядерних – 3387 балів. Для порівняння Xperia 1 II з 8 ГБ пам’яті набирає в середньому 895 і 3225 балів відповідно. Так що додавання ще 4 ГБ оперативної пам′ять в нову модель дозволило збільшити продуктивність смартфона, але різниця не така велика.

Xperia 1 II (12 ГБ) буде випущений в чорному, білому і фіолетових матових кольорах. Ціна пристрою складе 124000 ієн (~ $ 1187). Спочатку смартфон буде запущений в Японії, а трохи пізніше смартфон потрапить на ринки деяких інших регіонів, але поки не уточнюється яких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.