Xiaomi надала можливість своїм користувачам вибрати дві нові функції для смартфонів

Xiaomi дала можливість своїм користувачам вибрати дві нові функції для смартфонів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Xiaomi отримав визнання за рахунок свого тісного спілкування з власними шанувальниками – це загальновідомий факт. І ось, в своїх кращих традиціях, компанія запропонувала користувачам вибрати відразу дві нові функції для смартфонів бренду.

Xiaomi дала можливість своїм користувачам вибрати дві нові функції для смартфонів

Запис з опитуванням з’явився в офіційному співтоваристві Mi Community. У ньому пропонується вибрати різні функції, які розробники можуть побачити в майбутніх оновленнях MIUI. У їх числі опинилася “фішка” під назвою Finger Sensor Sleep – її суть полягає в тому, що смартфон можна не тільки розблокувати за допомогою пальця, але ще і навпаки, заблокувати. Також в числі нововведень, доданих в опитування, опинилася можливість знімати відео з більшою частотою кадрів для Redmi Note 8 і Redmi Note 9. Але навіть це ще не все – повний список функцій-учасників опитування можна знайти на сайті компанії.

Варто відзначити, що всі ці функції були додані в опитування тільки тому, що про них попросили самі користувачі Xiaomi. При цьому кожен авторизований відвідувач сайту може проголосувати “за” або “проти” двох функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.