Смартфони

Названо найпопулярніші iPhone

Share

Смартфони серії iPhone 11 назвали найбільш затребуваними на ринку США. Про це повідомляє видання 9to5mac з посиланням на дослідження агентства Consumer Intelligence Research Partners (CIRP).

За даними агентства, за третій квартал 2020 року, на iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max припало 64 % продажів смартфонів Apple.

Базовий апарат серії – iPhone 11 – очолив топ продажів з часткою 30 відсотків. Також аналітики відзначили популярність найдешевшого апарату американського бренду. За даними CIRP, на iPhone SE припало більше 20 відсотків продажів від кількості всіх смартфонів Apple. «На SE припало майже чверть продажів iPhone», – зауважив співзасновник агентства Джош Ловиц (Josh Lowitz).

Також фахівці CIRP відзначили, що велика частина продажів у вересні 2020 року в американському регіоні припала на операторів зв’язку – 71 відсоток. Безпосередньо через Apple Store смартфони придбали 21 відсоток покупців. У вересні 2019 року на операторів і магазин Apple припало 74 і 13 відсотків продажів відповідно.

Аналітики підсумували, що лінійка iPhone 11 продовжує залишатися найбільш затребуваною на ринку апаратів Apple. «У непростому кварталі, коли пандемія COVID-19 змінила роздрібну торгівлю і викликала затримку флагманських iPhone, нова модель SE змогла залучити покупців зі старими пристроями, що потребують оновлення», – зауважив Ловиц.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google перерахувала моделі Pixel, які залишаться без оновлення до Android 15

    Google вже випустила ранні версії Android 15, які показують, що нова ОС набагато цікавіша, ніж…

    19.06.2024

    OnePlus Ace 3 Pro обіцяє гігантський акумулятор і революційну зарядку

    Смартфон OnePlus Ace 3 Pro, як ми вже згадували, привертає увагу завдяки поєднанню великого акумулятора…

    19.06.2024

    Новий MacBook Pro з M4 може вийти наприкінці 2024 року

    Компанія Apple нещодавно анонсувала новий чіп M4 для своїх флагманських планшетів iPad Pro з діагоналлю…

    19.06.2024

    В мережу потрапила дата анонсу першого смартфона CMF

    Масштабна презентація відбудеться 8 липня, коли нові гаджети будуть представлені під брендом CMF. Ця інформація…

    19.06.2024

    Rheinmetall представив новий гібрид танка та системи ППО

    На виставці Eurosatory 2024 німецький оборонний гігант Rheinmetall представив інноваційний гібрид танка Pz.87 (швейцарський варіант…

    19.06.2024

    Ціна на Galaxy Z Flip 6 перевищить $1000: що робить її виправданою

    Samsung Galaxy Z Flip 6 обіцяє значні покращення порівняно зі своїм попередником, Galaxy Z Flip…

    19.06.2024