Названо найпопулярніші iPhone

Названо найпопулярніші iPhone
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони серії iPhone 11 назвали найбільш затребуваними на ринку США. Про це повідомляє видання 9to5mac з посиланням на дослідження агентства Consumer Intelligence Research Partners (CIRP).

За даними агентства, за третій квартал 2020 року, на iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max припало 64 % продажів смартфонів Apple.

Названо найпопулярніші iPhone

Базовий апарат серії – iPhone 11 – очолив топ продажів з часткою 30 відсотків. Також аналітики відзначили популярність найдешевшого апарату американського бренду. За даними CIRP, на iPhone SE припало більше 20 відсотків продажів від кількості всіх смартфонів Apple. «На SE припало майже чверть продажів iPhone», – зауважив співзасновник агентства Джош Ловиц (Josh Lowitz).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також фахівці CIRP відзначили, що велика частина продажів у вересні 2020 року в американському регіоні припала на операторів зв’язку – 71 відсоток. Безпосередньо через Apple Store смартфони придбали 21 відсоток покупців. У вересні 2019 року на операторів і магазин Apple припало 74 і 13 відсотків продажів відповідно.

Аналітики підсумували, що лінійка iPhone 11 продовжує залишатися найбільш затребуваною на ринку апаратів Apple. «У непростому кварталі, коли пандемія COVID-19 змінила роздрібну торгівлю і викликала затримку флагманських iPhone, нова модель SE змогла залучити покупців зі старими пристроями, що потребують оновлення», – зауважив Ловиц.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.