В нові iPhone 12 повернулися колишні проблеми iPhone 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У новеньких iPhone 12, які були виставлені в магазинах в Китаї, виявилася проблема, притаманна ще старій моделі iPhone 5. З’ясувалося, що на них облазить фарба.

Реклама

У мережі опубліковані фото цього. Одним з джерел став блогер Лі Фен. На його думку, такий ефект виникає через часті дотики користувачів до корпусу. Адже з моменту надходження в продаж новинок, багато хто виявив бажання спробувати його наживо.

А Макс Вайнбах повідомив в Twitter, що його новий iPhone 12 Pro тріснув без видимої причини. Він не падав і не бився, однак на тильній стороні виникла тріщина.

І це, треба сказати, вельми сумно для смартфона з цінником від 1000 доларів і вище. Навіть незважаючи на те, що технічна підтримка Apple зробила обмін на новий апарат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: