Samsung Galaxy S21 Ultra отримає основну камеру на 108 МП і селфі-камеру на 40 МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S21 Ultra не буде сильно відрізнятися від поточної моделі, згідно з інформацією від джерел. І якщо ви думаєте, що ще занадто рано для витоків, Samsung, як повідомляється, переносить запуск S21 на січень.

Новий Ultra матиме екран трохи меншого розміру, на одну десяту дюйма до 6,8 дюйма, і це будуть єдині вигнуті панелі – у S21 і S21+ будуть плоскі дисплеї. Крім того, частота оновлення може трохи збільшитися до 144 Гц (хоча це ще не визначено).

Galaxy S21 Ultra буде використовувати 108-мегапіксельну основну камеру на задній панелі і 40-мегапіксельну селфі-камеру. Роздільна здатність така ж, як у S20 Ultra, але можуть бути і інші оновлення. Подробиць про інші модулі поки немає, хоча рендери показують, що на цей раз Ultra отримає чотири камери на тильній стороні, одна з яких з лінзою перископа. Функція четвертої моделі неясна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung знову розділить світ на країни Snapdragon 875 і країни Exynos 2100. В новому власному чіпсеті будуть використовуватися стандартні ядра, розроблені для ARM, що дозволить уникнути проблем з нестандартними ядрами. Проте (дуже) ранні тести показують, що він відстає від чіпа Qualcomm.

Як би там не було, в телефоні буде встановлений акумулятор ємністю 5000 мАг, як і в поточній моделі. Оновлення до зарядки малоймовірно (хоча є ймовірність зарядки 65 Вт). Програмне забезпечення також буде досить знайомим, оскільки телефон буде запускатися з One UI 3.0 на базі Android 11 (який вже проходить бета-тестування на серії S20).

З заходом Unpacked, призначеним на січень, очікується, що нова серія Galaxy S21 надійде в продаж у лютому, а не в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.