В мережі з′явилися специфікації Huawei nova 8 SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім телефоном Huawei серії nova був nova 7 SE 5G Youth (так, це справжня повна назва) з чіпсетом Mediatek, і тепер компанія готує наступника. Логічно названий Huawei nova 8 SE, він буде представлений в двох варіантах і матиме невеликі поліпшення в технології батареї і екрані.

Надійне китайське джерело інформації повідомило, що у nova 8 SE буде 6,53-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD +. Він буде підтримувати швидку зарядку потужністю 66 Вт, яка була представлена ​​раніше в цьому місяці з флагманами Huawei Mate 40 Pro.

Витік також показує, що буде два варіанти nova 8 з двома різними чіпсетами 5G, обидва від Mediatek – один буде трохи більш доступним і буде працювати з Dimensity 720, інший буде дотримуватися Dimensity 800U, який вже використовується в nova 7 SE 5G Youth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується камери, у nova 8 SE має бути чотири камери на задній панелі (48MP + 8MP + 2MP + 2MP), а на передній панелі буде тільки одна камера – 16MP.

Основна відмінність між nova 8 SE і його попередником також буде полягати в корпусі – новий телефон повинен бути легший і тонший, за чутками, він буде всього 7,46 мм завтовшки і буде важити 178 грамів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.