Вишуканий та міцний: відбувся реліз смартфона LG Q52 за $300

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG офіційно анонсувала смартфон LG Q52, який став наступником раніше випущеної моделі LG Q51. Це захищений смартфон середнього класу з великим екраном і непоганою камерою.

Однією з відмінних рис смартфона є те, що при зовнішній вишуканості дизайну, корпус відповідає американському військовому стандарту MIL-STD-810G, тобто смартфон без проблем повинен витримувати падіння з рук на тверду поверхню. Задня частина LG Q52 виготовлена з полікарбонату з матовою поверхнею запобігає появі відбитків пальців. Телефон оснащений 6,6-дюймовим IPS-екраном з розподільною здатністю HD+. 13-мегапікальний фронтальний датчик врізаний в екран. Основна камера Q52 отримала 48-мегапіксельний датчик зображення і об’єктив з діафрагмою F / 1,8. Додатково встановлено датчики роздільною здатністю 8, 2 і 2 МП.

Смартфон побудовано на базі однокристальної системи MediaTek Helio P35, яку доповнюють 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті. У пристрої використовується акумуляторна батарея ємністю 4000 мАг. LG Q52 оснащений боковим сканером відбитків пальців, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, UBS-C і аудіороз’ємом 3,5 мм. Ціна новинки становить 300 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.