Нова тема iOS 12 для MIUI 12 здивувала всіх фанів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хочемо показати вам роботу дизайнера Laura2014 and Costantino, яка виконана в стилі iOS і адаптована для двох режимів.

Дабл тап по середині екрана блокування запускає музичний плеєр. Свайп вправо від лівої кромки екрану відкриває додатковий стіл з інформацією про погоду, календарем і будильником. Тут ви можете налаштувати 8 швидких додатків, а також додати чотири улюблених контакту з аватарками і іменами. Доступний лічильник кроків, карти і пошук. Щоб налаштувати швидкі програми і контакти в самому низу є кнопка ‘редагувати’, натиснувши на яку ви попадëте в загальні настройки локскрін, де знайдете ще інші настройки лока.

Свайп від верхнього лівого кута вниз відкриває додаткове меню з музичним плеєром, настройками звуку, інтернету, блютуз і wi-fi. Звідси доступні календар, ліхтарик, компас, камера, повідомлення, звук муз. плеєра і т.д .. Перейшовши в налаштування локскрін ви можете відключити будь-яке меню або включити додаткового помічника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При першому застосуванні теми праворуч на робочому столі буде відображатися панель налаштувань. Інтуїтивно всі налаштування зрозумілі, а коротко ви можете поміняти шпалери – оригінальні iOS (11 штук), застосувати один з трьох блюр ефектів, змінити стиль ящика додатків світлий / темний / прибрати, підняти / опустити ящик …

Віджет відкриває тільки Годинники. Значки яскраві і барвисті. В панелі повідомлень розділені повідомлення. Центр управління має креативний зовнішній вигляд і при зміні режиму не змінюється. На деяких значках є недоперевод, в настройках же присутній повний переклад. У дзвонилки цифри iOS з круглими кнопками. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на Mi 9T і RN 9Pro (MIUI 12; android 10) – встановилася добре. Для володарів гугловських дзвонилок / контактів / повідомлень нагадаю, що темами вони не змінюються (!) Дивимося скріншоти і ділимося своїми враженнями: Шпалери для скріншотів я вибрав сам і для світлого і для темного режиму, а ви звичайно встановіть їх на свій смак) При перемиканні на темний режим результат такої: Тема доступна в регіонах Росія, Індія. Після застосування теми в темному режимі перезавантажте ваш пристрій (!) Завантажити

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.