Xiaomi приступила до виправлення помилок оболонки MIUI 12

Xiaomi приступила до виправлення помилок оболонки MIUI 12

Користувачі смартфонів від Xiaomi зіткнулися з проблемами в роботі фірмової оболонки операційної системи MIUI 12. Фахівці почали виправлення некоректного функціонування і помилок.

На даний момент вже дуже багато оновили свої “розумні” телефони, отримавши MIUI 12. Проте, на її працездатність досі надходять нарікання. Деякі функцій, в залежності від моделі, доставляють проблеми. У числі таких “дитячих” хвороб виявився Центр управління (MIUI 12 Control Center). Він працює з порушенням в горизонтальному режимі у ряду моделей, в тому числі Redmi K20, популярного в Індії і Xiaomi Mi 9T, випущеного для Європи.

Паралельно з виправляють пакетами ці гаджети отримали апдейт для безпеки. Скаржилися користувачі китайських пристроїв і на функцію “супершпалери”. Вона багатьох вразила, але чимало людей зіткнулися з труднощами. Іноді новинка не працює навіть на тих аксесуарах, які підтримують цю функцію. Через них падає продуктивність системи, і починаються зависання, у інших же цього не відбувається, але самі шпалери не працюють.

Програмісти виправили проблему сумісності додатки Mi Music. Вона виникала на пристроях, що працюють під управлінням Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.