OnePlus 8T заробив майже $30 млн всього за хвилину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше в цьому місяці відбулася презентація нового флагмана  OnePlus 8T . Апарат викликав досить змішані враження, але, як виявилося, це ніяк не відбилося на його популярності. Перші звіти про продажі показують, що смартфон користується величезним попитом.

19 жовтня OnePlus 8T надійшов у продаж в Китаї. Насправді це складно назвати продажем, адже всі смартфони розібрали з неймовірною швидкістю. Так, за першу хвилину виробник заробив 100 мільйонів юанів, що дорівнює майже $ 15 мільйонів. Через 10 хвилин було продано пристроїв на 200 мільйонів юанів (близько $ 30 мільйонів).

Про точну кількість проданих мобільних телефонів не повідомляється, але якщо взяти до уваги, що ціна флагмана в Китаї стартує з $ 500, то за хвилину було реалізовано до 30 000 одиниць, а за 10 хвилин – близько 60 000 пристроїв. Домогтися таких вражаючих результатів вдалося завдяки відмінному співвідношенню між ціною і технічними характеристиками новинки, а також активної рекламної кампанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що OnePlus 8T отримав 120-герцовий OLED-екран з діагоналлю 6,55 дюйма, процесор Snapdragon 865, квадрокамеру з роздільною здатністю 48 Мп і акумулятор ємністю 4500 мАг з швидкою зарядкою потужністю 65 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.