iPhone 12 Mini порівняли з iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики вже прогнозують, що одним з найбільш затребуваних смартфонів 2020 року стане iPhone 12 Mini. Зменшена версія флагманської лінійки буде коштувати дешевше своїх «старших побратимів», але при цьому зможе похвалитися практично ідентичними технічними характеристиками.

iPhone 12 Mini є не єдиним компактним смартфоном, випущеним Apple в 2020 році. Першим смартфоном став iPhone SE 2020. У зв’язку з чим співробітники інформаційного порталу Gizmochina провели порівняльний аналіз двох пристроїв.

Незважаючи на те, що фізично iPhone SE 2020 більше iPhone 12 Mini, в ньому використовується менше місткий акумулятор. Також в новому смартфоні від Apple буде використовуватися чіп з 5-нм техпроцесом, що забезпечить ще більшу автономність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У плані фотографій і відео iPhone 12 Mini теж дає фору попереднього пристрою. Обидва смартфони випускаються в варіації з 64 до 256 ГБ пам’яті. Оригінальна ОС «з коробки» у iPhone SE 2020 це iOS 13, в iPhone 12 Mini буде відразу ж встановлена ​​iOS 14.

А ось сканер відбитків пальців в iPhone 12 Mini використовуватися не буде. Замість цього в смартфоні буде використовуватися датчик розпізнавання осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.