Розбирання довело, що iPhone 12 і 12 Pro майже не відрізняються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

23 жовтня по всьому світу почалися продажі iPhone 12 і 12 Pro. Природно, ентузіасти не змогли втриматися від того, щоб розібрати ці пристрої, заглянути їм всередину і порівняти начинку. 

В обох моделях використовується L-образна логічна плати з мінімальними відмінностями в розташуванні електронних компонентів. Відмінність в тому, що на платі у більш простої моделі немає конекторів для підключення лідара і телеоб’єктива, і ці компоненти замінені пластиковими «заглушками».

Примітно, що в обох смартфонах використовується один і той же акумулятор ємністю 2815 мАг, хоча очевидно, що було б більш логічно побачити в iPhone 12 Pro батарею підвищеної ємності, адже використання додаткових модулів камери вимагає більш високих витрат енергії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для сервісних центрів і умільців, які займаються ремонтом смартфонів, в такий уніфікації суцільні плюси, адже iPhone 12 можна використовувати в якості донора компонентів для iPhone 12 Pro і навпаки.

iPhone 12 і 12 Pro відрізняються один від одного не тільки набором камер. У молодшій моделі алюмінієвий корпус, а у старшій сталевий, і він трохи важчий. Також є відмінності в обсязі пам’яті: у iPhone 12 – 64, 128 або 256 ГБ, а у iPhone 12 Pro – 128, 256 або 512 ГБ. 

Незважаючи на всю схожість, iPhone 12 і 12 Pro легко відрізнити один від одного з першого погляду, навіть якщо не дивитися на камери. Перша модель пропонується в білому, чорному, синьому, зеленому і червоному кольорах, а у другій кольору інші – графітовий, сріблястий, золотий і «тихоокеанський синій».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.