Xiaomi працює над смартфоном-слайдером нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випереджає будь-яку іншу компанію з точки зору виробництва складних пристроїв і продовжує патентувати нові конструкції і утиліти для смартфонів. Xiaomi намагається не відставати від конкурентів. Її відділ програмного забезпечення подав ще один патент на дизайн складного смартфона.

Цей новий патент на дизайн складного смартфона був поданий компанією Beijing Xiaomi Mobile Software в CNIPA (Національне управління інтелектуальної власності Китаю) в квітні. Він був схвалений і опублікований 23 жовтня. Візуалізацію цього проекту підготувала редакція LetsGoDigital. У документації до нового патенту Xiaomi описується технологія складання смартфона з дисплеєм-слайдером. Іншими словами, цей дизайн являє собою поєднання Galaxy Z Fold2 і Mi Mix 3. Дизайн зовні ідентичний серії Samsung Galaxy Z Fold. Однак Xiaomi вдалося відмовитися від перфорації екрану та будь-яких насічок. Подвійна фронтальна камера і динамік приховані під панеллю слайдера.

Крім того, на задній панелі пристрою є модуль з чотирьох камер, кнопка включення і регулятор гучності на правій стороні, а також мікрофон і слот для SIM-карти нагорі. Появу патенту не можна вважати гарантією, що Xiaomi презентує такий смартфон найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.