Виявлено головний недолік iPhone 12

Вчора в мережі з’явилися перші огляди на базовий 6,1-дюймовий iPhone 12. Більшості оглядачам новий айфон сподобався. У девайса дивовижний OLED-дисплей, стильний корпус з гострими гранями і відмінна камера.

Однак рівень автономності – слабке місце пристрою. І про це пишуть всі.

Час автономної роботи iPhone 12 навіть менший, ніж у iPhone 11. Все це через крихітну акумуляторну батарею. В новий айфон вбудували батарею на 2815 мА * год, а у старого – на 3110 мА * г.

При включенні 5G девайс розряджається буквально миттєво (у одного з експертів за 2 години активного використання девайс розрядився зі 100 до 18%). Але у нас мобільні мережі п’ятого покоління не працюють. Нам це не цікаво. А ось те, що навіть при 4G новинка показує результати гірше торішньої моделі, вже не може не засмучувати.

Висновок – ті, хто звик до довгого часу роботи iPhone 11, можуть не оцінити iPhone 12.

Нагадаємо, що цінник айфон iPhone 12 буде вищим 26 тисяч гривень. Попередні замовлення стартують 30 жовтня. Продажі почнуться у листопаді.

Також не зайвим буде дізнатися, а як час роботи iPhone 12 (і iPhone 12 Pro) в порівнянні з флагманськими девайсами на Android. Порівняльна таблиця нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.