Батарея не тримає: Виявлено головний недолік нових iPhone 12

Варто було компанії Apple зняти ембарго на огляди нової лінійки смартфонів iPhone 12-й серії, як відповідні матеріали тут же з’явилися в мережі. Примітно, багато хто з них свідчать про наявність у нових пристроїв одного серйозного недоліку, який полягає у швидкій розрядці їх акумуляторних батарей.

Наприклад, як пише Verge, смартфон особливо швидко втрачає заряд батареї при підключенні до мереж зв’язку 5-го покоління. Так, автор огляду для цього ресурсу зазначив, що він використовував iPhone 12 з включеним дисплеєм лише два з половиною години, в результаті у нього залишилося всього 18% заряду батареї. Такий же недолік був виявлений оглядачами порталу Engadget, які відзначили, що звикли до непоганий автономності iPhone 11 користувачі можуть бути розчаровані характеристиками нового покоління гаджетів.

Варто нагадати, що офіційна презентація iPhone 12 відбулася ще 13 жовтня в рамках онлайн-заходи через пандемію коронавірусної інфекції. Новий пристрій обзавелося трохи зміненим алюмінієвим корпусом, подвійний камерою і оновленим OLED дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.