Майже як флагман. Інсайдер показав дизайн OnePlus Nord N10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку місяця стало відомо, що OnePlus готує до релізу нову версію середньобюджетного смартфона Nord. Він засвітився на офіційних банерах пристрій під назвою Nord N10 5G вже засвітилося в декількох джерелах, а недавно інсайдер під ніком Max J. опублікував в Twitter зображення, яке демонструє можливий дизайн майбутньої новинки.

Судячи за ескізом, з боку задньої кришки апарат буде нагадувати флагманський OnePlus 8T 5G – прямокутний блок основної камери і закруглені краї корпусу. За даними джерела, новинка буде представлена ​​в синьому забарвленні. Очікується, що за можливості зйомки пристрої будуть відповідати чотири сенсора: 64-мегапіксельний, надширококутний на 8 Мп, а також датчик глибини і макромодуль з роздільною здатністю 2 Мп.

Згідно з попередніми інсайдерськими публікацій, OnePlus Nord N10 5G буде побудований на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 690 в поєднанні з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Дисплей новинки з діагоналлю 6,5 дюйма отримає частоту оновлення 90 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, вартість Nord N10 5G в Європі складе € 299, а жителі США зможуть купити новинку за ціною трохи менше $ 400. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.