Розпакування і перший погляд на iPhone 12 і iPhone 12 Pro (фото, відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-блогер Близького Сходу Emkwan одним з перших отримав нові iPhone 12 і iPhone 12 Pro, а також аксесуари MagSafe і поділився відеороликом з розпакуванням і враженнями про ці пристрої.

Як і раніше, звичайний iPhone 12 поставляється в білій коробці, а Pro-версія – в чорній, однак, на відміну від торішніх смартфонів, в цьому році Apple вирішила зробити упаковки більш тонкими, а також позбавити гаджети комплектних навушників EarPods і адаптерів живлення. Крім того, разом плівок, на дисплеї тепер білий папірець.

Emkwan отримали iPhone 12 в синьому кольорі, а iPhone 12 Pro – в сріблястому. Фронтальні панелі і габарити обох моделей схожі за рахунок того, що тепер всі смартфони Apple оснащені OLED-дисплеями. На задній панелі звичайної моделі всього дві камери, а у Pro-версії – три і сканер LiDAR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер зазначає, що бічні грані iPhone 12 в синьому кольорі ідеально поєднуються з синіми Apple Watch Series 6.

Також Emkwan продемонстрував роботу мереж 5G в ОАЕ і поділився фотографіями, зробленими на обидва смартфона. Він зазначив поліпшену деталізацію зображень при слабкому освітленні, а також підвищений динамічний діапазон і стабілізацію при зйомці відео.

На закінчення блогер показав, як працює бездротова магнітна зарядка MagSafe і нові чохли. Цікаво, що при зарядці через MagSafe на iPhone з’являється індикатор зарядки, що нагадує анімацію Apple Watch, а при надяганні чохла – спеціальна анімація з магнітним кільцем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.