Xioami знову почала копіювати компанію Apple

Йдеться про коробку для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавнє рішення компанії Apple піклуватися про екологію планети – це похвально, але багатьох шанувальників бренду обурив той факт, що тепер в комплекті зі смартфонами не йде блок живлення. При цьому, ціна смартфонів цього виробника, яка і так знаходиться на високому рівні, від відсутності блоку живлення ніяк не змінилася.

Xioami знову почала копіювати компанію Apple

Компанія Xiaomi вирішила підтримати ініціативу щодо захисту навколишнього середовища і заявила, що буде скорочувати на 60% використання пластикових елементів в своїх упаковках. Відразу ж з’явилася й інформація про те, що на комплектацію товарів це ніяк не вплине. Виробник не планує вилучати блоки живлення або будь-які інші частини продукції, які завжди йдуть в комплекті.

За попередніми даними, першим смартфоном, який отримає нову екологічну упаковку стане Mi 10T Lite. Всі його комплектуючі, включаючи чохол, блок живлення і кабель USB Type-C будуть поставлятися в тій же коробці, просто тепер в ній буде на 60% менше пластикових елементів. Це може дещо позначитися на міцності упаковки, але навряд чи стане серйозною проблемою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.