Motorola готує до випуску смартфон з гігантською батареєю на 6000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних відразу декількох сертифікаційних агентств (включаючи FCC, EEC і TUV Rheinland Japan) з’явилася інформація про новий смартфон під брендом Motorola.

Пристрій проходить під модельними номерами XT2091 (версія для США), XT2091-3 (варіант для України), XT2091-4 і XT2091-7 (буде продаватися в Японії). Крім того, помічено пристрій з кодовим позначенням XT2091-8, але це ребрендована версія з логотипом Lenovo на корпусі для азіатських ринків.

Девайс буде оснащуватись величезним акумулятором ємністю 6000 мА * год. Також заявлена ​​підтримка швидкої зарядки потужністю 20 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В FCC також можна побачити задню панель пристрою в синьому забарвленні. Ми також бачимо потрійну камеру зі світлодіодним підсвічуванням і дактилоскопічний сенсор (він розташований ззаду).

З чуток, в продаж ґаджет надійде під найменуванням Moto G9 Power. Нагадаємо, що Moto G8 Power був оснащений батареєю на 5000 мА * г.

На жаль, про терміни появи смартфону на ринку інформації немає. Ми також не знаємо, скільки буде коштувати новий телефон Motorola.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.