Неприємна новина для майбутніх власників iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple в списку поширених запитань, наданому ритейлерам і операторам зв’язку, підтвердила, що використання iPhone 12 в режимі Dual SIM знижує швидкість передачі даних до 4G LTE. Всі моделі 5G iPhone 12 підтримують режим Dual SIM, який забезпечує перемикання між SIM-картою та eSIM. Однак тепер стало відомо, що iPhone 12 не підтримуватиме 5G на жодній карті, коли активний режим Dual SIM.

При використанні двох ліній в режимі Dual SIM дані 5G не підтримує жодна з ліній, тому максимальна швидкість обмежена можливостями 4G LTE. Якщо клієнти використовують тільки eSIM і мають тарифний план з підтримкою 5G, у них буде доступ до 5G.

Це навряд чи сподобається майбутнім власникам iPhone 12, які мали намір використовувати одночасно два номери, використовуючи при цьому переваги 5G. Висловлюються припущення, що ця несумісність може бути проблемою програмного забезпечення, яку Apple може вирішити в майбутньому. На форумі Reddit з’явилися відомості, що оновлення, яке вийде пізніше в 2020 році, дозволить використовувати мережі 5G в режимі Dual SIM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.