В мережі показали унікальний дизайн Samsung Galaxy S21

В мережі показали унікальний дизайн Samsung Galaxy S21
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі посилення санкцій проти Huawei, конкуренція в сегменті преміальних Android-пристроїв дещо ослабла і у виробників з’явилася можливість спробувати закріпитися в цій ніші. Скористатися ситуацією хоче Samsung, тому і поспішає з анонсом серії Galaxy S21. Принаймні інсайдери нас орієнтують на ранній реліз флагманської лінійки нового покоління.

Якщо це так, то роботи над фінальним варіантом Samsung Galaxy S21 повинні бути завершені, а значить компанія визначилася із зовнішнім виглядом смартфона. Відомий постачальник витоків @OnLeaks вже встиг візуалізувати новинку і виклав в мережу її якісні рендери.

В цілому підхід до екстер’єру пристроїв збережеться, але деякі корективи все ж будуть внесені. Фасад залишиться колишнім і Galaxy S21 повинен отримати плоский AMOLED-дисплей з круглим отвором по центру верхньої частини для селф-камери. Діагональ екрану дорівнює 6,2 дюйма, а габарити корпусу 151,7х71,2х7,9 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш помітним і спірним моментом в екстер’єрі Galaxy S21 є основна камера. Дизайнери обіграли блок тильною камери так, щоб створювалася ілюзія що він або тильна кришка немов напливають один на одного. При цьому «тильна сторона» матова, а майданчик з трьома об’єктивами глянсова. Незважаючи на спірність такого дизайну, в чому не відмовиш йому так це в оригінальності.

Автор рендерів також орієнтує нас на анонс серії Galaxy S21 в січні наступного року. Від базової версії можна чекати 120-герцовий дисплей, чіп Snapdragon 875 або Exynos 2100, акумулятор ємністю не менше 4000 мАг і фірмову оболонку OneUI на базі Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.