OnePlus секретно представила 8T Plus з покращеними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше на цьому тижні OnePlus представила новий флагманський смартфон 8T. Як з’ясувалося, паралельно був також показаний OnePlus 8T Plus, який буде продаватися ексклюзивно на території США. Моделі мають кілька важливих відмінностей.

OnePlus 8T Plus зовні ніяк не відрізняється від звичайного OnePlus 8T. У плані технічних характеристик вони також ідентичні: плоский 6,55-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 865, квадрокамера з основним модулем на 48 Мп і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Першою відмінністю плюс-версії стала підтримка частот 600 МГц і 2,5 ГГц для забезпечення кращого підключення в мережах четвертого і п’ятого покоління. Другою, більш важливою зміною, виявився повноцінний захист від води і пилу за стандартом IP68. Для OnePlus 8T ця опція офіційно не заявлена.

Варто відзначити, що аналогічна ситуація була і з OnePlus 8. Глобальна версія була без захисту від води, тоді як модель для американських операторів сертифікована за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.