Приріст продуктивності мінімальний. iPhone 12 і Pro-версію протестували в Geekbench

Приріст продуктивності мінімальний. iPhone 12 і Pro-версію протестували в Geekbench
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за рейтингом AnTuTu нові флагмани Apple засвітилися і в базі даних Geekbench. Цей бенчмарк дозволяє більш точно визначити продуктивність процесора пристрою, а на підсумкову оцінку в меншій мірі впливають можливості графіки і обсяг оперативної пам’яті. За результатами тестування новинки перевершили своїх попередників – але відрив виявився не таким значним, як можна було очікувати.

Базова версія iPhone 12, як і модель з приставкою mini, отримала 4 ГБ оперативної пам’яті, а iPhone 12 Pro – 6 ГБ. За результатами синтетичного тестування молодший флагман Apple набирав +1588 і 3677 балів, а пристрій з приставкою Pro – 1590 і 3881 «очків» в одноядерному і багатоядерному сценарії відповідно.

З огляду на те, що ці показники трохи вище оцінок торішнього Apple A13, новий чіп імовірно орієнтований більшою мірою на енергоефективність, ніж на підвищення продуктивності. Не виключено, що такий режим роботи був обраний компанією через появу в нових iPhone 5G-модему, що впливає на автономність девайсів. При цьому, за заявою компанії, час роботи апаратів на одному заряді можна залишився на рівні моделей зразка 2019-го року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.