OnePlus розробляє смартфон в стилі гри Cyberpunk 2077

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 8T останній, що вийшов цього року від однойменної компанії. Однак на цьому вона не ставить крапку. Найближчим часом (а може і ні), слід очікувати появу ще однієї новинки, на цей раз ексклюзиву у вигляді смартфона у співпраці з CD Projekt Red. Я думаю, багато хто здогадався, що мова буде йти про смартфон в стилі гри Cyberpunk 2077, яка ось-ось вийде на ринок.

На даний момент про смартфон мало що відомо. Нашій увазі обидві сторони співпраці запропонували лише тизер-трейлер даного продукту і те, тільки його передню панель. Багато аналітиків вже зробили висновок щодо майбутнього девайса і пророкують йому переважання жовтих і неонових відтінків у забарвленні корпусу, що відповідає естетиці гри.

Є велика ймовірність того, що в самій грі буде якесь «пасхальне яйце», яке трохи привідкриє завісу таємниці над смартфоном. Сама ж гра стане доступна для попереднього замовлення тільки на початку листопада. Cyberpunk 2077 варто очікувати на найбільш популярних платформах – Xbox, Playstation, а також ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.