Експерти розповіли про революційний захист покриття iPhone 12

Експерти розповіли про революційний захист покриття iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході презентації iPhone 12 Apple відзначила, що вперше в історії смартфонів компанії спеціальне захисне покриття було нанесено не тільки на тильну кришку гаджета, але і на дисплей. Над матеріалом, що містить нанокераміческіе кристали, працювали інженери Corning, які розповіли про переваги такого покриття.

За запевненням Apple, вся лінійка iPhone 12, в якій використовується нанокерамічне покриття, в чотири рази міцніше попередників, якщо оцінювати в тесті на падіння. На відміну від конкурентів в особі Essential Phone, Xiaomi Mi Mix і Samsung Galaxy S10 Plus, де вперше використовувалася склокераміка, Apple завдала подібне покриття на весь пристрій.

Corning розповіла, що новий матеріал складається з нанокерамічних кристалів, вбудованих в скляну матрицю, светопропускная здатність яких відповідає склу. Утворюючи між собою взаємопов’язані структури, кристали формують міцну захист, перешкоджаючи появі тріщин і подряпин при фізичних навантаженнях. Покриття Ceramic Shield Corning назвала першим у світі безбарвним склокерамічним покриттям, яке ніяк не впливає на реальний колір корпусу і не перешкоджає світла, за рахунок чого зображення на дисплеї виглядає природним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.