Нові iPhone з’явилися на сайті Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення iPhone 12 помітили на сайті Apple . Про це повідомляє видання 9to5mac з посиланням на мережевого інсайдера Apple Software Updates.

Блогер написав в Twitter , що на сайті iCloud від Apple з’явилися чотири зображення смартфонів Apple. Файли називаються iPhone 13,1 13,2 13,3 і 13,4, до цього компанія не використовувала дані ідентифікатори для позначення моделей девайсів. Інсайдер зазначив, що рендери пристроїв ідентичні тим, що використовуються для ілюстрації моделі iPhone 11 Pro на сайті Apple.

Журналісти видання підтвердили появу зображень, також отримавши від неназваного джерела файли в якісному вирішенні. При уважному вивченні картинок з’ясувалося, що екранна виїмка у імовірно нових iPhone виявилася менше, ніж виріз у моделей серії iPhone 11. З цього автори зробили висновок, що розмір виїмки під Face ID зміниться, але незначно. Також журналісти вважають, що таким чином Apple побічно підтверджує плани на анонс чотирьох смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/AppleSWUpdates/status/1315315795828895744

Крім того, на сайті iCloud виявили нове зображення приставки Apple TV. Візуально представлене на зображенні пристрій не відрізняється від актуального девайса, але має інший ідентифікатор – AppleTV 11,1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.