В мережі з’явились якісні фото iPhone 12 в усіх кольорах

На сайті Slashleaks опублікували офіційні рендери трьох моделей нових смартфонів компанії, включаючи iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Зображення опублікував перевірений інсайдер під ніком Eclynoh, в 89% випадків надана ним інформація підтверджується.

iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max дуже схожі за дизайном і розташуванням модулів камери, обидві моделі отримають лазерний далекомір і будуть доступні в однакових кольорах. Зовні смартфони будуть відрізнятися не тільки габаритами, але і розмірами «чубчика» в верхній частині екрану. Відрізнити iPhone 12 буде дуже просто – по подвійній камері, яка також повинна бути і у моделі iPhone 12 mini.

Презентація iPhone 12 має розпочатися сьогодні о 20:00 за Київським часом. Apple дуже поспішає перед сьогоднішнім анонсом iPhone 12, компанії Foxconn і Pegatron працюють на повній потужності під час двох найважливіших китайських свят. Японський виробник Mpow Japan за кілька годин до офіційного анонса iPhone 12 анонсував бездротовий зарядний пристрій для нових смартфонів Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.