Фахівці оцінили ремонтнопридатність нового Xiaomi Mi 10T Pro

Флагман Mi 10T Pro, через припаяні порти і надійно встановленого акумулятора, ймовірно, буде дорогим в ремонті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випустила ще одне відео розборки, на цей раз для Mi 10T Pro. Офіційно названий Mi 10T Pro 5G, пристрій оснащений флагманським обладнанням, включаючи чіпсет Snapdragon 865, пам’ять UFS 3.1, камеру на 108 МП і акумулятор ємністю 5000 мА * год. Проте, відео з розбиранням підкреслює, наскільки складний Mi 10T Pro.

З якоїсь причини компанія вирішила прибрати зі свого короткого відео кілька кроків, включаючи процес зняття задньої панелі і акумулятора. У останнього, здається, є язичок. Залишається сподіватися, що Xiaomi включила язички, щоб спростити заміну батареї.

У будь-якому випадку, сканер відбитків пальців можна замінити, як і датчики камери. Однак основна камера на 108 МП закриває інші об’єктиви, це пояснює, чому Xiaomi зробила для них такий великий корпус. На жаль, Xiaomi припаяла порт USB Type-C до плати, а це означає, що доведеться замінити його і слот для двох SIM-карт, якщо порт Type-C несправний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відео також підкреслюється ефективність охолодження Mi 10T Pro, при цьому Xiaomi приділяє особливу увагу системам охолодження з графіту і міді. Наскільки ми можемо судити, Xiaomi додала лист міді поверх SoC і шар графіту за дисплеєм. Під ним знаходиться мідна теплова трубка, яка проходить через середину пристрою.

В цілому, Mi 10T Pro ледь не здається не ремонтопридатним, не в останню чергу тому, що Xiaomi не продає запасні частини для пристрою. Включення декількох припаяних частин підкреслює це, що є мінусом, з огляду на співвідношення ціни і якості, яке пропонує Mi 10T Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.