Дизайнер показав рендерне зображення гнучкого смартфона Huawei Mate X2

Дизайнер показав рендерне зображення гнучкого смартфона Huawei Mate X2

3D-дизайнер на базі патентних даних створив рендерне зображення гнучкого смартфона Huawei Mate X2. Він показав новинку у відеоролику, розкривши ймовірний зовнішній вигляд топового пристрою.

Китайська компанія працює над складним гаджетом, але поки про нього є не так багато інформації. У Мережі вже з’являлися окремі зображення, але як виглядає апарат, поки невідомо. Джермейн Сміт вирішив відтворити зовнішній вигляд пристрою, використовуючи дані з патенту і попередні витоку. Завдяки йому потенційні покупці змогли зробити попередню оцінку девайса. На думку 3D-дизайнера, Huawei Mate X2 матиме чимало спільного з конкурентом Samsung Galaxy Z Fold2. Його основний дисплей, який має розмір 8,03 дюйма і роздільною здатністю 2 480 точок на 2 220 буде складатися всередину, як книжка.

Частота його оновлення досягне 120 кадрів в секунду. З чуток, на відміну від південнокорейських розробників, китайські інженери не бужут застосовувати ультратонкі скло UTG, а використовують безбарвний полиимид. На задній же панелі є допоміжний екран з діагоналлю 4,5 дюйма. Він має невеликий виріз під подвійну камеру. Основний же блок розмістили на вільної панелі, Він складається з чотирьох об’єктивів. Головним, за словами інсайдерів, стане 40-мегапіксельна лінза з потрійним оптичним зумом. З’явиться і перископну модуль.

Про ймовірний процесор смартфона поки даних немає, але, в залежності в версії, користувачеві буде доступно 8, 12 і 16 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг дискового сховища досягне 128, 256 або 512 ГБ. За автономність роботи повинен відповідати акумулятор на 6 000 мАг, що підтримує 65-ватну швидку зарядку. Huawei Mate X2 буде працювати з мережами 5G. Також у нього буде симетричний порт USB Type-C і дактилоскопічний бічній сканер.

На даний момент невідомо, скільки приблизно смартфон буде коштувати. Немає і ясності з датою виходу. Інсайдери вважають, що в поточному році новинку чекати не потрібно, але її презентація може відбутися до Нового року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.