Categories: Смартфони

З’явилися нові подробиці про Xiaomi Redmi Note 5 на MIUI 9

Share

В середині грудня 2017 року відбувся офіційний анонс смартфонів Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus, обидва з яких відрізняються один від одного розмірами і технічним оснащенням.

Незабаром після цього співробітник компанії Xiaomi, будучи розробником MIUI, заявив про те, що моделлю з приставкою «Плюс» насправді є смартфон Redmi Note 5, який китайська корпорація в силу різних причин вирішила перейменувати.

Проте, пару днів назад надійне джерело повідомило, що смартфон Xiaomi Redmi Note 5 все ж вийде на ринок, причому станеться це вже зовсім скоро. Сьогодні в мережі з’явилися нові подробиці про майбутню новинку, що проливають світло на її технічне оснащення, а також на деякі особливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією, новинку покажуть публіці в кінці січня, тобто через 3-4 тижні, а прямо «з коробки» на неї буде встановлена фірмова прошивка MIUI 9.Відомо, що смартфон Xiaomi Redmi Note 5 оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18: 9, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 632, подвійною 12 Мп основною камерою, а також акумуляторною батареєю ємністю 4100 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

Головною відмінною рисою Redmi Note 5 від Redmi 5 Plus стане здвоєна фотокамера, на яку користувачі зможуть робити портретні фотографії з ефектом розмиття заднього фону. Корпус майбутньої новинки як і раніше, як і її попередниць, виконаний з металу, а на задній його частині знайдеться місце для сканера відбитків пальців.

Про ціну телефону поки що немає зовсім ніякої інформації, однак якщо Xiaomi дійсно збирається анонсувати цей апарат в кінці січня, то поява цих даних не змусить себе довго чекати.

Взято з arraynews

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024