З’явилися нові подробиці про Xiaomi Redmi Note 5 на MIUI 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині грудня 2017 року відбувся офіційний анонс смартфонів Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus, обидва з яких відрізняються один від одного розмірами і технічним оснащенням.

Незабаром після цього співробітник компанії Xiaomi, будучи розробником MIUI, заявив про те, що моделлю з приставкою «Плюс» насправді є смартфон Redmi Note 5, який китайська корпорація в силу різних причин вирішила перейменувати.

Проте, пару днів назад надійне джерело повідомило, що смартфон Xiaomi Redmi Note 5 все ж вийде на ринок, причому станеться це вже зовсім скоро. Сьогодні в мережі з’явилися нові подробиці про майбутню новинку, що проливають світло на її технічне оснащення, а також на деякі особливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією, новинку покажуть публіці в кінці січня, тобто через 3-4 тижні, а прямо «з коробки» на неї буде встановлена фірмова прошивка MIUI 9.Відомо, що смартфон Xiaomi Redmi Note 5 оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18: 9, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 632, подвійною 12 Мп основною камерою, а також акумуляторною батареєю ємністю 4100 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

Головною відмінною рисою Redmi Note 5 від Redmi 5 Plus стане здвоєна фотокамера, на яку користувачі зможуть робити портретні фотографії з ефектом розмиття заднього фону. Корпус майбутньої новинки як і раніше, як і її попередниць, виконаний з металу, а на задній його частині знайдеться місце для сканера відбитків пальців.

Про ціну телефону поки що немає зовсім ніякої інформації, однак якщо Xiaomi дійсно збирається анонсувати цей апарат в кінці січня, то поява цих даних не змусить себе довго чекати.

Взято з arraynews

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.