В “Мережу” злили характеристики неанонсованих Redmi Note 10 і Note 10 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася інформація про те, що представники Redmi найближчим часом можуть показати два нових смартфони. Скоріш за все, ці пристрої увійдуть в нову лінійку – Note 10. Цими смартфонами стануть моделі Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro. Природно, в мережі з’явилися дані про чіпсети, на яких девайси будуть працювати. Звичайна версія отримає Dimensity 720 від MediaTek, версія Pro – Snapdragon 750G.

Реклама

Відзначимо, що чіпсет від Qualcomm вперше буде використовуватися в пристроях Redmi. Це чіпсет, виконаний згідно архітектури 8-нм і має в своєму складі 2 потужних ядра і шість енергоефективних. Що стосується графічного прискорювача, то в даному випадку мова йде про Adreno 619. Також варто відзначити оптичний модуль. Йдеться про 108-мегапіксельний основний датчик, що також досить незвично.

В "Мережу" злили характеристики неанонсованих Redmi Note 10 і Note 10 Pro
Що стосується цінників пристроїв, то найімовірніше, варіант Redmi Note 10 обійдеться покупцеві в 150 доларів, а варіант Pro – в 225 доларів. Коли ці смартфони виявляться в продажу, поки невідомо. Але швидше за все, це станеться до сезону розпродажів, тобто появи пристроїв можна очікувати або в кінці жовтня, або на початку листопада. Але точно до 11 числа, коли стартує грандіозний розпродаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizchina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: