В “Мережу” злили характеристики неанонсованих Redmi Note 10 і Note 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про те, що представники Redmi найближчим часом можуть показати два нових смартфони. Скоріш за все, ці пристрої увійдуть в нову лінійку – Note 10. Цими смартфонами стануть моделі Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro. Природно, в мережі з’явилися дані про чіпсети, на яких девайси будуть працювати. Звичайна версія отримає Dimensity 720 від MediaTek, версія Pro – Snapdragon 750G.

Відзначимо, що чіпсет від Qualcomm вперше буде використовуватися в пристроях Redmi. Це чіпсет, виконаний згідно архітектури 8-нм і має в своєму складі 2 потужних ядра і шість енергоефективних. Що стосується графічного прискорювача, то в даному випадку мова йде про Adreno 619. Також варто відзначити оптичний модуль. Йдеться про 108-мегапіксельний основний датчик, що також досить незвично.

В "Мережу" злили характеристики неанонсованих Redmi Note 10 і Note 10 Pro
Що стосується цінників пристроїв, то найімовірніше, варіант Redmi Note 10 обійдеться покупцеві в 150 доларів, а варіант Pro – в 225 доларів. Коли ці смартфони виявляться в продажу, поки невідомо. Але швидше за все, це станеться до сезону розпродажів, тобто появи пристроїв можна очікувати або в кінці жовтня, або на початку листопада. Але точно до 11 числа, коли стартує грандіозний розпродаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.