Названо дату анонса і характеристики бюджетної версії OnePlus Nord

Названо дату анонса і характеристики бюджетної версії OnePlus Nord
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добірку публікацій, пов’язаних з планами OnePlus розширити фірмову серію смартфонів Nord, доповнив мережевий інформатор Стів Хеммерстоффер, відомий під псевдонімом OnLeaks. Він заявив, що крім середньобюджетного пристрої, бренд представить і більш доступне рішення за $ 200. Крім того, інсайдер повідомив назви і базові специфікації майбутніх новинок.

За даними джерела, 26 жовтня OnePlus представить модель середнього класу Nord N10 5G і бюджетну Nord N100. Останньою інсайдер приписує 6,52-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD +, процесор Snapdragon 460, 4/64 ГБ пам’яті, потрійну основну камеру з головним сенсором на 13 Мп, а також акумулятор ємністю 6000 мАг.

Більш просунутий OnePlus N10 5G, буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 690, отримає 6/128 ГБ пам’яті і 6,49-дюймовим дисплей з частотою оновлення 90 Гц і роздільною здатністю Full HD +. Тильна камера пристрою обзаведеться основним 64-мегапіксельним датчиком і трьома допоміжними, характеристики яких не уточнюються. Можлива вартість новинки складе $ 400. Представники OnePlus публікацію мережевого інформатора не прокоментували.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.