iPhone 12 mini, Pro і Pro Max здивують зменшеним чубком і покращеними камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Макс Вайнбах поділився в твіттері новою інформацією про чубку, камеру і автономність iPhone 12.

За словами Вайнбаха, Apple має намір запустити «алгоритм динамічного зонування», який дозволить прискорити роботу Face ID. При цьому чубчик стане більш вузькою і злегка витягнутої, але тільки в 5,4-дюймової моделі iPhone 12 mini через меншого розміру смартфона. Він стверджує, що компоненти системи камер TrueDepth будуть розташовані щільніше в порівнянні з іншими смартфонами серії.

Інсайдер також додав, що всі моделі iPhone 12 отримають значно поліпшений цифровий зум за рахунок удосконалень програмного забезпечення, а в iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max Apple покращить оптичний зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, виробник представить функцію макрозйомки, а надширококутний модуль отримає світосилуи на 35% більше в порівнянні з iPhone 11 Pro для поліпшення якості зйомки при слабкому освітленні.

Час автономної роботи iPhone 12 Pro і 12 Pro Max збільшиться як мінімум на одну годину, а автономність iPhone 12 mini буде гірше, ніж у iPhone 11 через невеликих розмірів пристрою.

Вайнбах також підтвердив попередні заяви про те, що iPhone 12 зможуть знімати відео з роздільною здатністю 4K при 120 або 240 кадрах в секунду.

Нагадуємо, офіційна презентація iPhone 12 відбудеться вже завтра, 13 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.