Xiaomi випустила Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro за низькою ціною

Xiaomi випустила Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro за низькою ціною

Вчора в мережу потрапили дані про те, чим саме конкретно дані смартфони зможуть приємно порадувати всіх користувачів, які чекають їх анонса і виходу на ринок. Як вдалося з’ясувати, смартфон Redmi Note 10 побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Dimensity 720 з тактовою частотою 2,0 ГГц, тоді як в Pro-версію встановлена ​​його більш потужна версія, що володіє частотою 2,4 ГГц.

Таким чином, більш просунута конфігурація телефону виявиться потужніша приблизно на 22%, і цю різницю вдасться відчути як під час вирішення будь-яких ресурсномістких завдань, так і при звичайному повсякденному використанні. Обидва нові телефони від Xiaomi можуть похвалитися сучасним IPS-екраном, однак його частота оновлення складе 60 Гц, а не 90 Гц і вже тим більше не 120 Гц.

За даними інсайдерів, смартфон Redmi Note 10 отримає камеру з роздільною здатністю 64 Мп, тоді як в моделі Redmi Note 10 Pro буде використовуватися фотокамера на 108 Мп, тобто значно більш просунута, що, поза будь-якими сумнівами, вкрай приємно порадує всіх користувачів. Також є дані про те, що в деяких країнах світу, можливо на міжнародному ринку, новий бюджетний телефон Xiaomi оснащений восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 750G, тобто більш просунутим. 

Втім, не виключено, що така модель буде продаватися лише в Індії або в якихось ще країнах світу. Базова версія звичайного телефону обійдеться в $ 150, тоді як за просунуту з більш потужним процесором і з більш просунутою фотокамерою викласти доведеться близько $ 220, тобто вона виявиться на третину дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.