Xiaomi Redmi Note 10 може стати найбюджетнішим смартфоном з 108-Мп камерою і 5G

Так це чи ні, дізнаємося вже зовсім скоро - анонс відбудеться до кінця 2020 року

Redmi Note 10 – очікуваний смартфон. Від нього чекають помітних проривів, так як представлена ​​раніше лінійка Redmi Note 9 хоч і вийшла гідною, все ж не так вже й далеко пішла від попередника. Це, розуміють і в самій Xiaomi, так як прийдешній Redmi Note 10 може здивувати, ставши самим бюджетним смартфоном з 108-Мп камерою і 5G.

Інтернет-інсайдер з Китаю під ніком Digital Chat Station опублікував в своєму Weibo-акаунті пост, в якому і розповів про камерах майбутнього телефону від Redmi, повідомляє Gizmochina. За його словами, смартфон зможе похвалитися 108 Мп і макро модулями в блоці основної камери.

Нагадаємо, що раніше він також стверджував, що Xiaomi готує вихід на батьківщині Mi 10T Lite, правда, в трохи зміненому вигляді. І, судячи з усього, цим пристроєм в кінцевому підсумку і стане Redmi Note 10. Якщо це так, то в основу смартфона ляже процесор Snapdragon 750G, при цьому пристрій буде мати 120 Гц IPS-дисплей, акумулятор на 4,800 мАг і швидку зарядку потужністю 33 пн.

Mi 10T Lite
Mi 10T Lite

З огляду на те, що традиційно смартфони лінійки Redmi Note оцінювалися в 150-170 доларів, можна очікувати, що новинка також буде коштує приблизно стільки. А це зробить апарат найдоступнішим смартфоном з 108 Мп камерою і підтримкою 5G. На жаль, ніякої точної дати виходу новинки інсайдер не назвав, але, судячи з більш раннім витокам, трапиться це вже до кінця 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.