Експерти перевірили камери Samsung Galaxy S20 FE і Google Pixel 4a

Samsung Galaxy S20 FE зійшовся з бюджетним Pixel 4a в битві камер
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно відбувся реліз Samsung Galaxy S20 FE . Це більш доступна версія флагманського Galaxy S20. Одним з головних «спрощень» стала камера, яка втратила велику роздільну здатність. Співробітники порталу Phandroid вирішили протестувати фото- і відеоможливості новинки, порівнявши апарат з більш доступним Google Pixel 4a , в якому саме камера виявилася головною фішкою.

Варто відзначити, що Samsung Galaxy S20 FE отримав основну камеру на 12 Мп з оптичною стабілізацією, ультраширококутний на 12 Мп і телевик на 8 Мп з 3-кратним оптичним зумом. З іншого боку, Pixel 4a оснащується тільки однією камерою на 12,2 Мп, доповненої фірмовим софтом від Google. 

Вдень апарати знімають схоже, правда, деякі відмінності все ж є. Так, кадри на Pixel 4a часто виходять трохи темніші, але і з меншою кількістю засветов. Крім того, в деяких випадках на «пікселі» помітно краще деталізація. Однак коли справа доходить до зйомки далеких об’єктів, то Galaxy S20 FE з його 3-кратним оптичним зумом просто знищує цифровий зум опонента. Крім того, Samsung дозволяє при необхідності захопити більше інформації, використовуючи ультрашірік. Зате Селфі Pixel 4a робить помітно краще конкурента. І це незважаючи на те що у нього 8-мегапіксельна Фронталки, а у Galaxy S20 FE – на 32 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується нічної зйомки, то в більшості випадків краще виглядають знімки, зроблені на Galaxy S20 FE. Вони світліше, більш деталізовані і на них менше засветов. Відео в усіх умовах виглядає краще на Galaxy S20 FE. Це стосується кольору, стабілізації і фокусування. 

Втім, з огляду на ціну і характеристики цих смартфонів, порівняння вийшло не зовсім коректним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.