Стали відомі всі характеристики Google Pixel 4a 5G

Компанія Google планує випустити новий середньобюджетний смартфон Pixel 4a 5G вже незабаром, і зараз стали відомі всі характеристики цієї моделі. Згідно з останніми даними, модель буде оснащена 6.2-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою оновлення 60 Гц та роздільною здатністю Full HD+. У нього має бути підтримка HDR. 

Смартфон буде оснащений двома мікрофонами, мініджеком 3.5 міліметрів та акумулятором об’ємом 4885 мАг. Очікується підтримка швидкої зарядки, але бездротової чекати не слід. Корпус смартфона буде виконаний з алюмінію, у нього буде захист за стандартом IP68. Вага смартфона складе 168 грамів, товщина – 8.2 міліметра. 

За роботу моделі буде відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, в парі з яким буде 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої при цьому складе 128 ГБ. Має бути підтримка чіпа Titan M для безпеки даних користувача, датчик освітлення, акселерометр, гіроскоп, барометр та магнетометр. 

На задній панелі буде розташована основна подвійна камера 12 МП + 16 МП, а також сканер відбитків пальців. На передній панелі, у вирізі у верхньому лівому куті буде фронтальна камера 8 МП. У смартфона має бути підтримка e-SIM, 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C 3.1 та Android 11. Очікується, що офіційна презентація пройде 30 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.