Найпопулярніший Android-смартфон цього року значно впав в ціні

Найпопулярніший Android-смартфон цього року значно впав в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A51 — визнано одним із найпопулярніших смартфонів 2020 року. Його частка зайняла приблизно 2,3% ринку. Обсяг продажів склав близько 6 млн одиниць. Він опинився на другій сходинці рейтингу згідно аналітичної компанії Omdia, його випередив лише iPhone 11, який зараз до речі теж значно подешевшав, про це ми писали тут.

Найпопулярніший Android-смартфон цього року значно впав в ціні

Так, згідно інформації з пошуковика “Google Пошук” всі офіційні представники компанії Samsung знизили ціннник на популярну модель. Так, на старті продажів за девайс просили 7 999 гривень за 4/64 Гб постійної пам’яті, зараз його вартість складає 7 799 гривень, а за 6/128 Гб флеш пам’яті — 8 999 гривень, а зараз 8 699 гривень. Отже, дві конфігурації смартфонів втратили 200 гривень в офіційній роздробі.

Samsung Galaxy A51

В неофіційних продавців смартфон подешевшав більш суттєво. Найменша вартість, яку нам пропонує пошуковик складає 6 588 гривень за найменшу конфігурацію пам’яті, а отже ціна знизилась від рекомендованої на 1 411 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, технічні характеритики Galaxy A51,  він обладнаний 10-нанометровим мобільним процесором Exynos 9611. Смартфон має окремий слот для карти пам’яті, NFC, роз’єм для навушників, радіо, Bluetooth 5 та Wi-Fi з частотою 5 ГГц.

Модель укладена в пластиковий корпус зі склом Gorilla Glass 3. Воно прикриває матрицю Super AMOLED з роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів, діагональ якої становить 6,5 дюйма. В дисплей інтегрований сканер відбитків пальців, а в краплевидному вирізі розташована 32-мегапіксельна камера для Селфі з підтримкою технології розпізнавання осіб.

Ємність вбудованої батареї становить 4000 мАг. Акумулятор підтримує скромну 15-ватну дротову зарядку. Програмною оболонкою виступає операційна система Android 10, доповнена фірмовим програмним забезпеченням One UI 2.1. Основна камера в Samsung Galaxy A51 має роздільну здатність 48 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп, підтримує запис відео в 4K UHD з частотою 30 FPS і камера залишилася без системи оптичної стабілізації зображення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.