Перші зображення Samsung Galaxy Z Fold 3 з третім «екраном» на шарнірі

Перші зображення Samsung Galaxy Z Fold 3 з третім «екраном» на шарнірі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому третьому «екрані» зможуть відображатися відтінки різних кольорів для повідомлення користувача про дзвінки й інші події.

У березні 2019 року Samsung Electronics подала патентну заявку на «Електронний пристрій, включаючи індикатор». 44-сторінкова документація була опублікована Всесвітньою організацією інтелектуальної власності 1 жовтня 2020 року.

Ресурс Letsgodigital створив на підставі патентних зображень тривимірну модель потенційного смартфона Samsung Galaxy Z Fold3, який повинен включати світлодіодний індикатор, розташований на зовнішній частині шарніра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У документі говориться, що на цьому третьому «екрані» зможуть відображатися відтінки різних кольорів для повідомлення користувача про дзвінки, сповіщення й інші події. Якщо смартфон лежить зовнішнім екраном вниз, то ви можете пропустити дзвінок або важливе повідомлення. Це повинна виправити світлодіодна смужка.

Перші зображення Samsung Galaxy Z Fold 3 з третім «екраном» на шарнірі

Також повідомляється, що Samsung вивчає можливість оснастити майбутні складні телефони стилусами S Pen. Це має сенс, тому що Galaxy Note21, який вийде в наступному році, може стати останнім смартфоном лінійки. Раніше повідомлялося, що Samsung перемикає увагу на складні смартфони, які будуть справжніми флагманами.

Samsung, ймовірно, проведе новий захід Galaxy Unpacked в лютому 2021 року. Під час заходу очікується анонс серії Galaxy S21, яка отримає акумулятори сумно відомого виробника батарей Galaxy Note7. Також компанія може показати Galaxy Z Fold3, який вийде в другій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.