Samsung Galaxy M31 Prime: інсайдери опублікували фото та характеристики смартфона

Пройшов місяць з того часу, як Samsung випустила смартфон Galaxy M51, який отримав акумулятор ємністю 7000 мАг. Тепер південнокорейський технологічний гігант планує анонсувати ще один смартфон лінійки M, який отримає назву Galaxy M31 Prime. Нова модель приєднається до Galaxy M31 і Galaxy M31s, випущених раніше в цьому році. На сайті Amazon India вже запущена рекламна сторінка, на якій є зображення і деякі ключові характеристики майбутнього телефону.

З точки зору дизайну Galaxy M31 Prime практично ідентичний Galaxy M31. Він отримав екран з краплеподібним вирізом для фронтальної камери дозволом 32 Мп. Модулі основної камери і сканер відбитків пальців знаходяться в тому ж положенні, що і у раніше випущеного смартфона. В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8, 5 і 5 Мп.

Galaxy M31 Prime буде побудований на 10-нм однокристальної системі Exynos 9611 з тактовою частотою 2,3 ГГц. Смартфон отримає 6 ГБ оперативної пам’яті з 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті. Передбачено і слот для карт пам’яті MicroSD. Galaxy M31 Prime отримає акумулятор ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 15 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.