Oppo готує конкурента гнучким смартфонам Motorola razr і Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo готується випустити власний гнучкий смартфон-розкладачку, який повинен стати конкурентом для Motorola razr і Galaxy Z Flip. Опис нового пристрою з гнучким дисплеєм з’явилося на сайті міжнародного регулятора WIPO.

Мова йде про пристрій, який отримає складаний корпус і гнучкий екран. У Мережі вже навіть опубліковані перші якісні рендери прийдешньої новинки, створені експертами на основі патентної документації, зареєстрованої WIPO. Повідомляється, що дисплей новинки від Oppo буде складатися всередину. На рендерних зображеннях можна побачити, що пристрій отримав повністю безрамковий панель з маленьким отвором в центральній верхній частині, в якому розміщується фронтальна камера.

Основний блок камер, як і в більшості інших пристроїв, реалізований із застосуванням декількох модулів. Особливу увагу в патенті виробник приділив конструкції шарнірного механізму на згині гаджета, а також нижній половинці корпуса. Наприклад, вказаний шарнір дозволить користувачеві фіксувати пристрій з різним кутом розкриття корпусу, наприклад, 120 або 90 градусів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.