Камера Samsung Galaxy Note 20 Ultra отримала вердикт від експертів DxOMark

Samsung Galaxy Note 20 Ultra вже давно надійшов у продаж, але тільки зараз експерти DxOMark дісталися до нього. Фахівці протестували можливості камери південнокорейського флагмана по безлічі критеріїв, випробувавши її в різних умовах.

За словами фахівців DxOMark, зроблені на Galaxy Note 20 Ultra фотографії мають приємні кольори, точну експозицію, широкий динамічний діапазон і непогану деталізацію. Також відзначили високу якість нічних знімків. Втім, є помітний шум, особливо при слабкому освітленні, часом неточно визначається баланс білого, є артефакти при середньому і невеликому наближенні і ряд зауважень до ультраширококутний кадрам.

По частині відео експертам сподобалися точна експозиція і широкий динамічний діапазон в більшості умов, баланс між різкістю і шумами, приємна передача кольору, швидкий автофокус і робота стабілізації при зйомці з рук. Однак часто автофокус працює нестабільно, при слабкому освітленні багато шумів і мало деталей, помітні скачки балансу білого на вулиці і в приміщенні і часом видимі артефакти. 

«Здебільшого якість знімків на Note 20 Ultra 5G чудове. Samsung незмінно забезпечує приємну експозицію, яскраві кольори і хорошу деталізацію в своїх висококласних пристроях, і Galaxy Note20 Ultra 5G не став винятком », – підводять підсумки співробітники DxOMark.

За підсумками всіх тестів Galaxy Note 20 Ultra отримав 130 балів за фото і 101 бал за відео. Підсумкова оцінка склала 121 – стільки ж, як і у Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition і HUAWEI Mate 30 Pro. Смартфон зайняв 10-е місце в загальному рейтингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.