OPPO розробляє перший в світі смартфон з гнучким екраном без складки: опубліковані фото новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні тільки Samsung, Huawei, Motorola і Royole виробляють смартфони, які оснащені гнучкими екранами. Однак багато компаній незабаром теж вийдуть на цей ринок. Однією з них повинна стати OPPO, яка вже передала документи для оформлення патенту на свій складаний смартфон з незвичним механізмом. Китайський виробник смартфонів OPPO відомий своєю технологією швидкої зарядки SuperVOOC та іншими інноваціями. Джерела стверджують, що в даному випадку мова йде не просто про якийсь концепт. Виробник дійсно розробляє такий смартфон.

Цей патент був поданий компанією OPPO до Світової організації інтелектуальної власності в лютому, але був схвалений і опублікований тільки 3 вересня. Наші колеги з сайту LetsGoDigital використовували патентні зображення для створення якісного рендеру смартфона. Основна увага в цьому патенті була приділена шарнірному механізму, який дозволяє фіксувати дві частини смартфона під кутами 30, 60, 90 і 180 градусів.

Окремо в документі йдеться, що даний шарнірний механізм дозволить OPPO створити смартфон, гнучкий екран якого не матиме складки, як у вже випущених телефонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.